top of page

My Site Gruppe

Öffentlich·117 Mitglieder

Hledám spolehlivého právníka v Praze (osobní zkušenost)

Ahoj všichni, potřeboval bych trochu poradit a možná se i vyvztekat. Už měsíc řeším spor se sousedem ohledně hranice pozemku a rekonstrukce plotu. Původně jsem si myslel, že se dohodneme u piva, ale on na mě vytáhl nějaké staré nákresy a začal vyhrožovat soudem. Nemám na tyhle nervy čas ani energii. Nevíte o někom, kdo se vyzná v občanském právu a není to hned "pan nedostupný", co si bere 5000 za pozdrav? Ideálně někdo, kdo mi na rovinu řekne, jestli mám šanci, nebo se mám raději stáhnout. Máte nějakou čerstvou zkušenost s někým rozumným?

10 Ansichten
Alisa Daviduk
Alisa Daviduk
vorgestern

To ti nezávidím, sousedské spory jsou snad to nejhorší, co může člověka potkat. Já jsem loni řešil něco podobného s nájemní smlouvou a taky jsem byl ztracený. Kamarád mi doporučil web https://pravnici-cz.com/ kde jsem si našel právníka podle oboru. Co se mi líbilo, bylo to, že tam mají profily a můžeš si vybrat někoho, kdo ti sedne lidsky. Zkus se podívat tam, je to přehledné a ušetří ti to obíhání kanceláří naslepo. Hlavně nic nepodepisuj pod tlakem, tihle "agresivní" sousedé často jen zkoušejí, co vydržíš.

Mitglieder

• Sia Enko
    Sia Enko
  • anthonymills021anthonymills021
    anthonymills021
  • Taras Sito
    Taras Sito
  • Dustin Marook
    Dustin Marook
  • Franz Dreher
    Franz Dreher

Schreiben Sie uns eine Nachricht